Üzleti, telephelyi töltési megoldások
Utolsó módosítás: 0001.01.01
       


A Mobiliti cégek, vállalkozások számára is megoldást nyújt az e-autóflották optimális működtetéséhez.

Az elektromos autók üzemeltetése kiválóan megvalósítható üzleti környezetben is!

Ezzel nemcsak a cége, vállalkozása CO2-kibocsátását csökkenti, de a munkatársai, üzleti partnerei felé is tanúbizonyságot tesz környezettudatosságáról.

Egy elektromos autó azonban nemcsak környezetbarát és kényelmes, hanem akár gazdaságosabban is üzemeltethető, mint egy belső égésű motorral szerelt jármű.

Hogy ez hogyan valósítható meg?

Úgy, hogy a cég az autói töltését lehetőleg a saját telephelyén telepített töltőberendezéseken oldja meg. Az üzleti célokra megfelelően kiválasztott jármű és az ehhez szükséges, pontosan megtervezett telephelyi töltési lehetőség révén minimalizálható a publikus töltési szolgáltatások igénybevétele. (Olyan, mintha a benzines/dízel autóihoz saját üzemanyagkútja lenne.)


A Mobiliti publikus töltési szolgáltatásaival még a legkisebb akkumulátoros autókkal is átjárható az ország, így ránk akkor is számíthat, ha a telephelyi töltés nem elegendő a kiválasztott úti cél eléréséhez (és a hazaútra). Kérje flottatöltési ajánlatunkat!

 

Megfelelő telephelyi gyorstöltő (AC) berendezéssel kevesebb mint nyolc óra alatt akár több mint 400 km hatótáv megtételéhez szükséges energiával is feltölthető az autó akkumulátora, miközben a jármű töltőhöz csatlakoztatása és leválasztása összesen egy-egy percet igényel csak a napi rutin részeként.

Amennyiben ez nem lenne elég, a Mobiliti által forgalmazott villámtöltőkkel (DC) a töltési idő akár 20-30 perce is lerövidíthető.

A Mobiliti töltőberendezés-független szolgáltató, így biztos lehet benne, hogy a legideálisabb berendezéseket és üzemeltetési környezetet biztosítjuk vállalkozása számára.

A Mobiliti informatikai (BackEnd) és adminisztratív szolgáltatásai révén korlátozhatja a töltésre jogosultak körét. Minden töltésről beazonosítható, hogy ki, mikor, mennyi ideig és mekkora mennyiségben töltött, valamint részletes statisztikákat készíthet ezekből, így teljes kontroll alatt tarthatja a költségeket. Fejlett rendszereinknek köszönhetően a villamosenergia-költségek, pl. a lekötött teljesítmény is optimalizálható.


Forduljon hozzánk! Útmutatásunkkal elkerülheti, hogy indokolatlan vagy hosszú távon nem megfelelő infrastruktúrát létesítsen.