CNG
Utolsó módosítás: 0001.01.01

 

JÁRJON JÓL, JÁRJON CNG-VEL – AKÁR 18-20%-OS MEGTAKARÍTÁS*

Nem csak mi mondjuk… 2016. októberében a közforgalmú töltőállomásainkon végzett kutatás alapján a CNG-t használók mindezt visszaigazolják. 18-20%-os megtakarítás a benzin és diesel üzemű gépjárművekhez képest! Személygépjárművel akár 16-18 Ft-ból is megtehet egy kilométert! Jusson messzebb CNG-vel!

 

CNG buszok a zöldebb környezetért

A Volánbusz Zrt. 2023. március 1-jén jelentette be, hogy a fővárosi agglomeráció közlekedésében 75 darab MAN Lion's City 12 típusú, CNG-üzemű autóbusz áll forgalomba, zöldebb, csendesebb, korszerűbb utazási körülményeket biztosítva a térség lakói számára. A CNG buszok üzemanyag ellátását részben az MVM Mobiliti, részben a MVM Mobiliti Kft. és a VOLÁNBUSZ Zrt. közös leányvállalata a Mobiliti VOLÁNBUSZ Kft. biztosítja.

További részletek >>

 

Zöldebb, csendesebb, modernebb: új gázüzemű buszokkal bővül a Volánbusz járműparkja

Összesen 164 darab új, sűrített földgázzal (CNG) üzemelő autóbusszal bővül a Volánbusz flottája 2022-ben. Az MAN Lion's City 12 G típusú, alacsony padlós járművek közül 75 darab a fővárosi agglomerációban, 10 Szegeden állhat forgalomba nyár végétől; Szolnokon 40, Zalaegerszegen pedig 39 darab elővárosi kivitelű jármű szolgálhatja az utasok kényelmét idén ősztől. 

További részletek >>


A Mobiliti VOLÁNBUSZ aktívan támogatja a zöld közösségi közlekedés jelenét és jövőjét

8,6 milliárd forint értékű, 60 elektromos üzemű autóbusz beszerzését fedező támogatásról szóló megállapodást írt alá a Mobiliti VOLÁNBUSZ Kft. és a VOLÁNBUSZ Közlekedési Zrt. alkotta konzorcium a Zöld Busz Programot koordináló HUMDA Zrt.-vel. Ennek eredményeként 2022-ben Győrben, Székesfehérváron, Zalaegerszegen, Szolnokon, Szegeden és Egerben számos új környezetbarát busz közlekedik majd. 

További részletek >>

 

MVM Mobiliti a hazai alternatív közlekedés élén 

Az alternatív közlekedés napjainkra valamennyiünk számára egyértelműen a környezettudatosság, a klímavédelem eszközét jelenti. A fenntartható fejlődés manapság már elképzelhetetlen az e-mobilitás és a g-mobilitás fejlesztése nélkül. Az MVM Csoporthoz tartozó MVM Mobiliti Kft. tíz éve elkötelezett az alternatív közlekedés meghonosítása, a kapcsolódó infrastruktúra, valamint az ehhez szükséges szolgáltatások fejlesztése mellett.

További részletek >>

 

Közös céget alapított a Mobiliti és a Volánbusz 

Az MVM zöld közlekedés meghonosításáért felelős társasága, az MVM Mobiliti Kft. közös céget alapított a MÁV-csoporthoz tartozó Volánbusz Zrt.-vel az autóbusz-állomány környezetbarát fejlesztése érdekében, amely Mobiliti Volánbusz Kft. néven végzi tevékenységét. Az állami vállalatok együttműködése jelentős előrelépést hoz a közösségi közlekedés környezetbarát fejlesztésében, a környezetkímélő járművek arányának növelésében és az üzemeltetésükhöz szükséges infrastruktúra kialakításában.

További részletek >>

 

Az MVM Mobiliti Kft. 2019. január 1-jétől a budapesti taxisok számára jelentős kedvezménnyel értékesíti a CNG-t!

További részletek >>