Rólunk
Utolsó módosítás: 0001.01.01

 Az MVM Mobiliti Kft. (az MVM Zrt. 100% leányvállalata) Magyarország piacvezető elektromobilitási és CNG-szolgáltatója. A Mobiliti elsőként biztosította a hazai átjárhatóságot elektromos autó üzemeltető ügyfelei részére és jelenleg is Magyarország legnagyobb e-töltőhálózatát üzemelteti melyen – Magyarországon elsőként – az MVM által biztosított, megújuló energiaforrásból származó, zöldáramú töltést is kínál. A piacvezető szolgáltató regisztrált ügyfelei a díjnyertes Mobiliti applikációval nem csak a hazai 1500 töltési ponton tudnak töltési indítani, de a roaming szolgáltatás révén Európa szerte 39 országan, közel 145.000 töltőponton juthatnak töltési szolgáltatáshoz.

A Mobiliti cégek, vállalkozások számára is megoldást nyújt az e-autóflották optimális működtetéséhez, valamint teljeskörű, minőségi megoldást kínál–hivatalos partnerén keresztül- az e-autók otthoni töltésére is.

A társaság új kényelmi szolgáltatások bevezetésével bővíti népszerű applikációját, melyek már nem csak az e-autósoknak kínálnak kényelmes és biztonságos megoldást. A fejlesztésnek köszönhetően elsőként az e-matrica vásárlás vált elérhetővé.

A társaság nem csak e-mobilitásban élenjáró, jelenleg is a legnagyobb hazai sűrített földgáz (CNG) töltőállomás hálózatot üzemelteti. Jelenleg már nyolc közforgalmi (5 budapesti, 3 vidéki) és két üzemi CNG töltőállomással rendelkezik, ezzel biztosítja összesen 100 db CNG busz (Budapesten a BKV által üzemeltetett, illetve Kaposváron közlekedő buszok), valamint 60 db hulladékszállító jármű üzemanyag-ellátását is.