Rólunk
Utolsó módosítás: 0001.01.01

Az MVM Mobiliti Kft. már tíz éve elkötelezett az alternatív közlekedés meghonosítása és a kapcsolódó e-töltő- és CNG-infrastruktúra, valamint az ehhez szükséges szolgáltatások fejlesztése mellett, hogy  lépésről lépésre függetlenné váljunk a fosszilis energiaforrásoktól, és használatukkal csökkentsük a környezetszennyezést.

Az MVM Mobiliti Kft. Az MVM Csoport tagvállalataként a rendelkezésére álló stabil gazdasági háttér és a vállalkozáscsoporton belüli, magas szintű szakmai kompetencia segítségével – az e-autósoknak nyújtott teljeskörű szolgáltatásának köszönhetően - meghatározó szereplőjévé vált a környezetbarát közlekedés hazai elterjesztésének, segítve ezzel a hazai és az európai uniós klíma- és környezetvédelmi célok elérését.

A Mobiliti elsőként biztosította az ország átjárhatóságát az e-autósok részére és jelenleg is Magyarország legnagyobb elektromos töltőhálózatát üzemelteti, melyen az MVM által biztosított, megújuló energiaforrásból származó, zöldáramú töltést kínál. 

A regisztrált ügyfelek a díjnyertes Mobiliti applikációval nem csak a hazai 1500 töltési ponton tudnak töltési indítani, de a roaming szolgáltatás révén Európa szerte 39 országban juthatnak töltési szolgáltatáshoz.

A töltések indítása az applikáció mellett – egyedülálló módon –Mobiliti-ügyfélkulccsal (RFID) is lehetséges. A Mobiliti által üzemeltetett töltők az európai infrastruktúra szerves részét képzik, a töltőkön az átutazó ügyfelek a mobiltelefonos roaminghoz hasonló módon a saját szolgáltatói szerződésük szerint tudnak tölteni.

A Mobiliti cégek, vállalkozások számára is megoldást nyújt az e-autóflották optimális működtetéséhez, valamint az e-autók otthoni töltésére is.

A társaság új kényelmi szolgáltatások bevezetésével bővíti applikációját, melyek már nem csak az e-autósoknak kínálnak kényelmes és biztonságos megoldásokat. A Mobiliti Plusz néven elérhető szolgáltatások között elérhető, zárt téri-, illetve utcai parkolás, valamint az autósok néhány gombnyomással  megvásárolhatják a hazai autópálya matricákat is, így a járművezetőknek elegendő egy alkalmazás használata több mobilitási funkció eléréséhez.

A társaság nem csak e-mobilitásban élenjáró, jelenleg is a legnagyobb hazai sűrített földgáz (CNG) töltőállomás hálózatot üzemelteti.

A Mobiliti g-mobilitás szakterülete jelenleg kilenc közforgalmi (öt budapesti és négy vidéki) és három üzemi CNG-töltőállomást üzemeltet, melyekkel Budapesten, Kaposváron és Szegeden több mint 100 CNG-busz, valamint 60 hulladékszállító jármű üzemanyag-ellátásáról is gondoskodik.

Emellett az MVM Mobiliti Kft. és a VOLÁNBUSZ Zrt. közös vállalatot hozott létre Mobiliti VOLÁNBUSZ Kft. néven annak érdekében, hogy a VOLÁNBUSZ alternatív hajtású buszainak üzemanyagellátását hosszútávon biztosítsa.