Jelentősen bővül a Mobiliti hálózata

Április folyamán több ponton frissítettük a Mobiliti applikációját, ami lehetővé tette, hogy az e-Mobi 336 db töltőjén is bevezethessük a Mobiliti töltési szolgáltatásait. Ezzel egy országosan elérhető, stabil, könnyen és egységes módon használható töltőhálózatot hoztunk létre.

2020.04.27.
Részletek

Az NKM Mobiliti támogatja az egészségügyi dolgozókat

Az NKM Mobilitás Kft. szeretné meghálálni az egészségügyi dolgozóknak a járvány idején tanúsított megfeszített tempójú, áldozatos munkáját, ezért korlátlan számú ingyenes töltést kínál számukra. Az ingyenes töltés kupon formájában történik, amelyet a kedvezményre jogosultak a help@mobiliti.hu e-mail-címen igényelhetnek. A kupont a töltés...

2020.03.30.
Részletek

Fontos információk a Mobiliti hálózatáról

Töltések indítása az e-Mobi-töltőkön

2020.03.17.
Részletek

Új töltési pontok a Decathlonnál

A Mobiliti Budaörsön, az M1-es és az M7-es autópályák közös szakasza melletti Decathlon áruház parkolójában a korábban telepített egyik AC-töltőoszlopot a közelmúltban villámtöltőre cserélte.

2020.03.09.
Részletek

A Mobiliti tovább bővíti a töltőhálózatot az Auchan-parkolókban

Öt új töltősziget épült az Auchan áruházak parkolóiban Fóton, Törökbálinton, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon, ahol már nemcsak Teslák, de bármilyen, Type 2 aljzattal rendelkező elektromos autó töltése lehetséges.

2020.03.04.
Részletek
További hírek