A Mobiliti különdíjas lett az Év Applikációja pályázaton

Az MVM Mobiliti Kft. a Magyar Marketing Szövetség szervezésében zajlott Év honlapja pályázat során különdíjban részesült az Év Applikációja kategóriában. A Mobiliti applikációján a tavalyi év során jelentős fejlesztéseket végeztek, amellyel lehetővé vált, hogy az országhatáron kívül is, 37 országban, itthon és külföldön több mint 280...

2021.01.19.
Részletek

A Mobiliti töltői már valamennyi Auchan áruház parkolójában igénybe vehetők

Az NKM Mobilitás Kft. és az AUCHAN MAGYARORSZÁG Kft. 2019 decemberében együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy az e-autósok minden Auchan áruház kültéri parkolójában tölthessék járműveiket.

2020.12.15.
Részletek

Folyamatosan bővül a Mobiliti elektromos autó töltőhálózata a SPAR parkolókban

A Mobiliti és a SPAR együttműködésének eredményeként újabb 20 áruház parkolójában 48 darab 2x22 kW-os maximális töltési teljesítményt biztosító AC-gyorstöltő telepítése folyik, ezzel összesen már 37 helyszínen 162 töltőpont áll majd az ügyfelek rendelkezésére.

2020.12.02.
Részletek

A Mobiliti együtt közlekedik az e-autósokkal

A Mobiliti november végétől beköltözik az autók központi képernyőjére, hogy az applikáció elérését megkönnyítse a vezető számára, kiváltva ezzel a mobiltelefon utazás közben való használatát.

2020.11.26.
Részletek

Két millió kilométer a környezetért

A Mobiliti megbízható és folyamatosan bővülő hálózata jelenleg az ország legnagyobb e-töltő infrastruktúrája, szolgáltatásainak köszönhetően nehézségek nélkül átjárható az ország,

0001.01.01.
Részletek
További hírek