Mobiliti rendszerfrissítés

A Mobiliti csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy megbízható, magas színvonalú szolgáltatást nyújthasson. 2020. szeptember 28-án, hétfőn este 21:00 és 24:00 óra között a Mobiliti applikáció működését biztosító informatikai háttérrendszeren részleges rendszerfrissítést hajtunk végre.

2020.09.25.
Részletek

Töltési árak összehasonlítása és útvonaltervezés - ezekkel újít a magyar e-mobilitási startup

Az elektromos autózás egyik legnagyobb kihívására, a megbízható és gyors hosszútávú utazástervezésre kínál megoldást a hétvégén megjelent Volteum applikáció.

2020.07.29.
Részletek

A Mobiliti töltői már az Auchan áruházak parkolóiban is elérhetők

2020 június végéig összesen 18 Auchan áruház parkolójában lesznek elérhetők az NKM Mobilitás Kft. által telepített elektromos autó töltők. A 18 helyszínből 11 helyszínen, vagyis Fóton, Szegeden, Debrecenben, Törökbálinton, Miskolcon, Budaörsön, Budakalászon, Dunakeszin, Maglódon, Solymáron és Szigetszentmiklósón már igénybe is vehetik a...

2020.07.10.
Részletek

Az NKM új díjcsomagot vezet be az elektromos autó töltőállomásoknál

Az NKM Mobilitás Kft. a felhasználói igényekhez igazodva 2020. július 6-tól öt új díjcsomagot vezet be, amelyek az eltérő töltési szokásokra hangoltan teszik lehetővé, hogy az ügyfelek a legkedvezőbb áron tölthessék elektromos autójukat.

2020.07.06.
Részletek

Megérkeztek a havidíjas csomagjaink

Az elmúlt időszakban is számos fejlesztésen dolgoztunk, így újabb hírekkel szolgálhatunk számodra. A kialakult helyzetre reagálva igyekeztünk segíteni az egészségügyi dolgozók munkavégzését, miközben folytattuk a munkát szolgáltatásunk színvonalának emelésének érdekében. Újabb mérföldkőként megalkottuk kedvezményes havidíjas...

2020.07.02.
Részletek
További hírek