MVM Mobiliti a hazai alternatív közlekedés élén

Az alternatív közlekedés napjainkra valamennyiünk számára egyértelműen a környezettudatosság, a klímavédelem eszközét jelenti. A fenntartható fejlődés manapság már elképzelhetetlen az e-mobilitás és a g-mobilitás fejlesztése nélkül. Az MVM Csoporthoz tartozó MVM Mobiliti Kft. tíz éve elkötelezett az alternatív közlekedés meghonosítása, a...

2021.07.22.
Részletek

Emelkedik a hőmérséklet, csökkennek a töltési árak a Mobilitinél!

Köszönjük a magyar villanyautós közösségnek, hogy már 30 ezren csatlakoztak a Mobiliti ügyfeleihez! Ez a szám nekünk azt jelenti, hogy csaknem a teljes hazai villanyautós társadalom számára váltunk szinte nélkülözhetetlenné – akárcsak a biztonsági öv használata. Ez arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is élenjárók legyünk a...

2021.06.30.
Részletek

II. Villanyautós Családi nap Abdán a Mobilitivel

A tavalyi siker után idén június 28-án ismét megrendezésre került az abdai villanyautós találkozó egy Családi nap keretén belül, melyhez kiállítóként a Mobiliti is csatlakozott.

2021.06.28.
Részletek

Itt az alkalom, hogy részt vegyen a hazai elektromos autózás jövőjének alakításában!

Mától két hétig tölthetik ki az aktív villanyautósok vagy a potenciális jövőbeli tulajdonosok az MVM Mobiliti Kft. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. online kérdőívét, mely a hazai elektromos autózás jelenét és jövőjét kutatja.

2021.06.21.
Részletek

E-matrica kampány meghosszabbítva!

E-matrica a Mobilititől! Köszönjük, hogy e-matrica vásárlásához a Mobiliti appot választja! A nagy sikerre való tekintettel villanyautós vásárlóink számára 2021. augusztus 31-ig minden matrica mellé 500 Ft értékű, töltésre beváltható kupont adunk!

2021.06.17.
Részletek
További hírek