Az NKM megteremtette az országos villámtöltő lefedettséget az e-autósok számára

Az NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként megvalósította a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget. A Mobiliti ügyfelei a 12 Decathlon parkolóban már sikeresen telepített töltőkkel együtt összesen 86 db nyilvános töltőn és 177 db nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 16...

2019.06.28.
Részletek

NKM e-töltők már Debrecenben is

Az NKM Mobilitás Kft. a Debrecenben található Decathlon parkolóban üzembe helyezte elektromos autó töltőit az ügyfelek számára, ezzel már országszerte 12 Decathlon áruház parkolójában tudják tölteni elektromos autóikat a Mobiliti ügyfelei.

2019.06.25.
Részletek

NKM e-töltők már Miskolcon is

Az NKM Mobilitás Kft. a Miskolcon található Decathlon parkolóban üzembe helyezte elektromos autó töltőit az ügyfelek számára.

2019.06.19.
Részletek

Az NKM Mobilitás Kft. ügyfelei már RFID azonosítóval is elindíthatják az e-autók töltését

Az NKM e-mobilitás üzletága bevezette az RFID-val, vagyis fizikai ügyfélkulccsal történő töltés indítását, amely használatával sokkal egyszerűbben elindítható a töltés és egy egyszeri regisztrációt követően az ügyfelek egypontos azonosítással használhatják a töltőket országszerte. A fizikai kulcsra az igényt az NKM TöltőPont applikáción...

2019.06.05.
Részletek

Az NKM-et választotta elektromobilitási partneréül a SPAR

Az NKM Mobilitás Kft. 33 e-töltő telepítéséről és üzemeltetéséről állapodott meg a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.-vel. A töltőket a villanyautós vásárlók hamarosan országszerte 17 áruháznál tudják majd igénybe venni.

2019.05.30.
Részletek
További hírek