Mobiliti töltőfajtái új töltőpontok kialakításához
Utolsó módosítás: 0001.01.01

 

A Mobiliti hálózatában kizárólag a legjobb minőségű, legstabilabb működésű töltőket telepítjük, hogy azok minél megbízhatóbban szolgálhassák az elektromos autók használóit. Az összes Mobiliti-töltő távfelügyeleti rendszerrel van ellátva, így egy meghibásodásról sok esetben már az autósok általi észlelés előtt értesítést kap a központ.

 

 

EVBOX BUSINESSLINE

A holland EVBOX cég Businessline típusú töltője az egyik legjobb ár-érték arányt képviseli a publikus töltőberendezések között. A töltő hitelesített teljesítménymérővel (MID), valamint a felhasználók azonosításához RFID-olvasóval rendelkezik. Az RFID-azonosítás történhet offline, közvetlenül a készülék vezérlőjén keresztül vagy távfelügyeleti rendszerhez csatlakoztatás által is.

 

A töltő a különböző színű LED-megvilágítással jelzi a töltési állapotot (zöld – szabad, kék – töltés alatt, sárga – a töltés befejeződött, piros – meghibásodás). Ennél bővebb információkat a Mobiliti ügyfelei az applikációból láthatnak. Ezért szükségtelen a töltőre külön LCD-kijelző, amely növeli a garancián túli meghibásodásból vagy a rongálásból eredő üzemeltetési kockázatokat.

 

 

A töltő vezérlője képes dinamikus töltésmenedzsment (DLM) funkcióra, azaz korlátozott teljesítmény esetén képes azt optimálisan elosztani a csatlakozók közt, ezáltal az üzemeltetési költségek csökkenthetők, mivel a lekötött teljesítmény igazítható a felhasználói igényekhez. Kommunikációs adatkábellel összekötve a töltőket a DLM-funkció kiterjeszthető több töltőre, legfeljebb együttesen 10 töltési pontig.

 

 

A töltő az EU IEC 60364-7-722:2015 szabvány szerinti integrált érintésvédelmi FI-relével rendelkezik, ezáltal csökkenti a hálózatkiépítés költségét.

 

A töltőberendezés:

  • elérhető egyaljzatos és kétaljzatos kivitelben egyaránt,
  • falra és talajra egyaránt telepíthető,
  • felár ellenében kábellel és egyedi színezéssel is kérhető.

 

 

További töltőfajtáink itt >>