Töltés Mobiliti app használatával
Utolsó módosítás: 0001.01.01
       

 

A Mobiliti hálózatában a töltés a Mobiliti alkalmazással indítható, amellyel komplex szolgáltatást nyújtunk az elektromos autók magyarországi töltéséhez. A Mobiliti ügyfelei Magyarország közel 500 töltőjén használhatják megújult alkalmazásunkat és a Mobiliti fizikai ügyfélkulcsokat.

Alkalmazásunkkal októbertől már nemcsak itthon, de Európa területén is tölthetnek felhasználóink.  

A Mobiliti applikáció részletesen, naprakészen mutatja meg az összes magyarországi e-autó-töltőállomást. A letöltést követően az app internetkapcsolat nélkül is használható, így a tájékozódásra bármikor, bárhol lehetőség van. A közösségi értékelési és kommentelési rendszernek köszönhetően a felhasználók azonnal megoszthatják egymással az állomásokkal kapcsolatos tapasztalataikat.

Fontos!  A töltések indításához és a szolgáltatások igénybevételéhez a Mobiliti alkalmazásban a teljes regisztrációt el kell végezni, vagyis meg kell adni a számlázási címet és a bankkártya adatait.

 

A Mobiliti app legfontosabb szolgáltatásai:

  • magyarországi töltők térképes és listás megjelenítése
  • beépített szűrési és navigációs funkciók
  • részletes információk minden állomáshoz
  • Mobiliti-töltőpontok állapotának kijelzése
  • töltés indítása és leállítása
  • fizetés a SimplePay rendszerén keresztül
  • integrált elektronikus számlázási rendszer

 

 


Bővebben:

Felhasználóink részére az MVM Csoport informatikai leányvállalata, a Grape Solutions Zrt. integrált navigációs és fizetési-számlázási mobilapplikációt fejlesztett, amely teljes mértékben megfelel az európai és magyar adatvédelmi (GDPR), valamint adó- és egyéb jogi követelményeknek. Az applikációt Mobiliti néven Android (http://bit.ly/androidmobiliti) és iOS (http://bit.ly/iosmobiliti) operációs rendszerrel működő okos mobil eszközökre lehet letölteni.
A töltőkön elhelyezett tájékoztatóink megkönnyítik a töltők azonosítását, a töltésindítás során a megfelelő töltő és csatlakozó kiválasztását, illetve probléma esetén a matricán található telefonszámon könnyedén elérhető a Mobiliti éjjel-nappal működő telefonos ügyfélszolgálata is.