Szabad az út! Mobiliti app minden autós számára! 

Utolsó módosítás: 0001.01.01

FOR ENGLISH CLICK HERE

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hivatalos partnereként újabb szolgáltatással bővítettük népszerű applikációnkat, amely mostantól már nem csak az e-autósoknak kínál kényelmes és biztonságos megoldást.


E-autóját is töltse velünk, és induljon útnak bármilyen úti cél felé!


A Mobiliti app használatával sorban állas nélkül, gyorsan és kényelmesen megvásárolhatja magyarországi autópálya-matricáját, akár útközben is.

Töltse le applikációnkat: 

  

Regisztráció

A szolgáltatás az NMFSZ által értékesített, központosított mobil értékesítésű szolgáltatásokon alapul.

 

 

A regisztrációt követően a webáruházban vásárolhat.

          


Vásárolja meg e-matricáját is a Mobiliti appal bármely fizetős útszakaszra!


Vásárolhat akár heti, havi vagy éves időtartamra szóló, országos, illetve megyei matricát, akár több gépjárműre is!

Miért nálunk vásárolja meg e-matricáját?

  • A Mobiliti alkalmazása könnyen kezelhető és biztonságos.
  • Az alkalmazásunkban vásárolt e-matricák díja a korábban elmentett bankkártyával automatikusan kifizethető.
  • A megvásárolt matricákról azonnal visszaigazolást küldünk, utólag pedig elektronikus számlát állítunk ki, amely cégek esetében is alkalmas az úthasználati díjak elszámolására.
  • Vásárlásának minden részletét és korábbi vásárlásait is nyomon követheti az applikációban. Az e-mailben küldött értesítések a vásárlás legfontosabb adatait is tartalmazzák, így utólag is könnyen ellenőrizhetők a megvásárolt matricák, a rendszámok és az érvényességi idők.
  • A matrica érvényességének lejárta előtt rendszámot is tartalmazó felugró üzenetben kap értesítést, így könnyen ellenőrizhető, melyik jármű melyik matricája jár le hamarosan.
  • Akkor is figyelmeztetjük, ha véletlenül duplán vásárolna azonos matricát.
  • Kedvező kényelmi díjainkat az alkalmazásban találja.

Fontos! Az e-matricák díja csak bankkártyával egyenlíthető ki.

 

Mi a teendő hibás rendszámadatok feltöltése esetén?

 

Információ hibás rendszámadatok feltöltése esetén

 

Általános információk a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. honlapján: https://nemzetiutdij.hu/articles/article/e-matrica-informacio-es-vasarlas

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Előfordulhat, hogy az e-matrica megvásárlása során, a Mobiliti applikációs felületén véletlenül hibásan adta meg a rendszámadatait. A hibás rendszámadatokkal megvásárolt matricával is lehetséges az autópálya használata, ám természetesen ez pódíjazást vonhat maga után, melyről értesítést küldenek Önnek. Ám a hibás rendszám helyes adatokra való módosításra egészen a Pótdíjazási értesítés kézhezvételételét követően a 60. napig lehetősége van.

https://www.nemzetiutdij.hu/articles/article/ugyfelszolgalati-szolgaltatasok / Rendszám elírás

Természetesen amennyiben még az értesítés kézhezvétele előtt észleli a hibát, függetlenül az értesítéstől, korábban is bármikor befáradhat a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) Ügyfélszolgálat irodáinak valamelyikébe: https://nemzetiutdij.hu/customer_services/index , hogy a helyes adatokat rögzítsék.

A hibásan megadott rendszámadat maximum 3 karakter eltérésig utólagosan javítható a NÚSZ ügyfélszolgálatán, csak személyesen. Ehhez szükséges az ügyfélszolgálaton a Forgalmi engedély és a hibásan megvásárolt matricára vonatkozó bizonylat bemutatása*. Az eljárás ITM rendelet szerinti 1470 Ft adminisztrációs költséget von maga után.  (NÚSZ Zrt. Információs vonal: +36 (36) 587-500, 08-16 óra között)

A Mobiliti a következő értesítéseket küldi a vásárlásról:

A Mobiliti applikációban elvégzett sikeres vásárlást követően az applikációban rögzített e-mail címére kap egy e-mail/push értesítést, továbbá egy pdf formátumú bizonylatot.

 

  • Üzenet:

  • *Bizonylat: (mely az alábbi információkat tartalmazza)

 

Továbbá a Mobiliti alkalmazásban is nyomon tudja követni a vásárlásokat a főmenüben az E-matrica fül alatt: