Új díjcsomag és egységes árképzés az MVM Mobilitinél
Utolsó módosítás: 2024.03.13

FOR ENGLISH CLICK HERE

Március 13-tól csökkentjük az árakat az e-Mobi DC töltőkön és bevezetjük az AC töltőkön is alkalmazott egységárat. A Mobiliti Helló Tavasz díjcsomag megvásárlásával valamennyi töltőnkön bruttó 26 Ft kedvezménnyel tölthetnek a lakossági ügyfeleink.

 

Mostantól az e-Mobi DC töltőkön is az AC töltők egységára érvényes, így a 22 kW-os DC töltés ára a mostani 240 Ft helyett, a „nagy” DC töltőkön pedig a jelenlegi 260 Ft helyett egyaránt 225 Ft.*

Az árcsökkentés több más töltőt is érint. A töltések megkezdése előtt mindenképp érdemes tájékozódni az adott töltőre vonatkozó árról az applikációban! Az árak átállítására az érintett töltők mindegyikén március 13-án folyamatosan kerül sor.

 

Töltő fajta Jelenlegi ár (Bruttó) Akciós ár (Bruttó)

e-Mobi 22 kW AC 

225 Ft/kWh

225 Ft/kWh

e-Mobi 22 kW DC 

240 Ft/kWh

225 Ft/kWh

e-Mobi 44 kW DC 

    260 Ft/kWh + 5 Ft/perc   

    225 Ft/kWh + 5 Ft/perc

 

 

 

 

 

Március 13-tól az egységes árazás mellett bevezetjük a Mobiliti Helló Tavasz díjcsomagot, mely az alábbi előnyöket kínálja:

  • A Mobiliti valamennyi a közforgalom számára elérhető töltőjén – köztük az Auchan, Spar, McDonald’s, Decathlon töltők - bruttó 26 Ft kedvezménnyel tölthetnek a Mobiliti magánügyfelei. *
  • Az e-Mobi DC töltőkre vonatkozó – díjcsomagtól független - árcsökkentésnek köszönhetően a Helló Tavasz díjcsomaggal az e-Mobi valamennyi töltőjén 199 Ft-ért tölthetnek ügyfeleink. *

A díjcsomag egyszeri költsége:

  • 2 990 Ft, ami 30 napra szóló, de legfeljebb 1 000 kWh kedvezményes töltést biztosít.  
  • A díjcsomag ellenértéke töltésre nem használható fel.

A díjcsomag érvényessége:

  • Az első 30 nap leteltével a díjcsomag automatikusan megújul, de bármikor lemondható. Lemondáskor a már elindult díjcsomag a 30 nap leteltéig érvényes és felhasználható, de a lemondást követően a következő időszakra nem indul újra.
  • A kampány visszavonásig érvényes, a visszavonás időpontjától nem indítható újabb előfizetés, de a már megvásárolt és még érvényes előfizetések felhasználhatók.
  • A kedvezményes töltés a roaming szolgáltatás keretében elérhető töltőpontokon nem vehető igénybe, mint pl. IONITY, Lidl, a külföldi töltőpontok, vagy céges belső, telephelyi (nem publikus) töltőállomások.
  • Flottás ügyfeleink nem tudják igénybe venni ezt a lakossági díjcsomagot.

 

*A „nagy” DC töltőkön eddig alkalmazott 5 Ft-os percdíj továbbra is fennáll.

 

 

 

 

A Helló Tavasz díjcsomag a Mobiliti appban, a „Díjcsomagok” fül alatt érhető el.