2023. július 3-tól kombinált árazás lép életbe a Mobiliti villámtöltő hálózatán
Utolsó módosítás: 2023.06.30

 

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

A felhasználói visszajelzések és a bevezetést megelőző tesztidőszak tapasztalatai alapján új árazási struktúrát vezet be az MVM Mobiliti a 40kW-nál nagyobb teljesítményű DC töltőkön. A korábban tisztán idő alapú árazást a kombinált, túlnyomórészt energia alapú árazás (kWh) váltja fel. A töltésért fizetendő ár részét képezi a felvett villamosenergia mennyisége mellett - a valamennyi DC (40 kW-nél nagyobb teljesítményű) töltőn egységesen alkalmazott - 5 Ft/perc díj is.

Az új árazási rendszernek köszönhetően ügyfeleink még kiszámíthatóbb feltételekkel tudják igénybe venni a Mobiliti töltési szolgáltatását.

 

Az árak töltőpontonként eltérőek, ezért töltés előtt minden esetben ellenőrizze az adott töltőre érvényes árat a Mobiliti applikációjában!

 


Újabb mérföldkőhöz érkeztünk!


Köszönjük, hogy már 80 ezren csatlakoztatok a Mobilitihez!

 


Itt a vakáció, indulhatnak a nyári kalandok!

 

A Mobiliti applikációjában megvásárolt e-matricák  mellé most 500 Ft értékű kupont adunk, amit 2023. augusztus 31-ig lehet töltésre felhasználni. Akciónk visszavonásig érvényes.

 

 


Újabb töltőket telepítettünk!


Az ország hét helyszínén: hat Auchan áruháznál (Budaörs, Óbuda, Maglód, Soroksár, Kecskemét, Szolnok) és a dunaújvárosi Decathlon áruház parkolójában megdupláztuk az 50 kW-os DC töltőinket, valamint már öt McDonald’s-nál, Pápán, Ózdon, Kisvárdán, Velencén (M7) és Zalaegerszegen is töltheted autódat.

 

Mostantól pedig Szigligeten, a Vár parkolóban is várunk egy gyors töltésre!

 


Jogi tájékoztató

Az új árazási struktúra bevezetése okán az Online Általános Szerződési Feltételek dokumentumot az alábbi pontokban módosítottuk:

3.1.1. A Fizikai (RFID) ügyfélkulcs költsége: A Fizikai (RFID) ügyfélkulcs vételárát az applikációban tüntetjük fel. Egy ügyfélfiókhoz 2 db Fizikai ügyfélkulcs kapcsolódhat.

8. Szolgáltatás díja: A Mobiliti által üzemeltetett töltők díjszabása a honlapon és a Mobiliti applikációban ismerhető meg. Az eseti töltés esetén az árat a start.mobiliti.hu weboldalon tüntetjük fel. Az árak módosításáról felhasználóinkat a weboldalon és az applikáción keresztül értesítjük. A töltés megkezdése előtt az adott töltőre érvényes árról minden esetben tájékozódni szükséges!

9.11 A töltés elszámolásának alapja kWh, illetve percdíjas elszámolás. Részletek az OSZF-ben.

A teljes Online Általános Szerződési Feltételek dokumentum itt található.

A szerződési feltételeket és szolgáltatást érintő változásokról a jogszabályok és Általános Szerződési Feltételeink alapján kötelesek vagyunk értesítést küldeni.