Új árazási rendszert vezet be az MVM Mobiliti az év végétől
Utolsó módosítás: 2022.12.15

FOR ENGLISH CLICK HERE


Új árazási rendszert vezet be az MVM Mobiliti 2022. december 28-ától a töltőhálózatán. A korábban minden töltőn egységes árszabást a töltőpontonként eltérő árak váltják fel.

A töltőpontonkénti árazás alkalmazása – az akár lokációnként változó energia beszerzési áraknak köszönhetően - lehetővé teszi, hogy az adott töltőre a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani felhasználóink számára. Az átláthatóság és a kezelhetőség érdekében árkategóriákat hozunk létre. Az AC, illetve a DC töltők esetében is több kategóriát különböztetünk meg.  A későbbiekben az egyes kategóriákat érintő változásokról minden esetben előzetesen értesítést küldünk regisztrált ügyfeleinknek az applikáción keresztül, illetve a Mobiliti honlapján is feltüntetjük az aktuális árakat, és egyértelműen beazonosíthatóvá tesszük az egyes töltőket vagy töltőcsoportokat. A kategóriák szerinti különböző árakat a Mobiliti alkalmazásban tüntetjük fel.

Az adott töltőre érvényes árat a töltés megkezdése előtt minden esetben szükséges ellenőrizni a Mobiliti appban a későbbiekben esetlegesen felmerülő kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Hogyan érinti az új rendszer Önt a mindennapokban?

A teljes hálózaton egységesen emelkedő árak helyett a legtöbb esetben így kedvezőbb feltételekkel töltheti gépjárművét a Mobiliti hálózatán.

  • Egyértelmű értesítés alapján, időben kap tájékoztatást az árakról: Az egyes töltőkategóriákat érintő árváltozásokat a Mobiliti honlapján rövid hírben és az alkalmazásban is előre jelezzük.
  • Nagyobb odafigyelést kíván a töltés: Rutinszerű töltés helyett a töltés indítása előtt minden esetben ellenőrizze az aktuális árat az applikációban!
  • A fizikai ügyfélkulccsal, azaz RFID kártyával való töltés indítása esetén a Mobiliti applikáción keresztül a rendszerünk azonnal üzenetet küld a töltés megkezdéséről, ezzel együtt az aktuális egységár is megjelenik. Ha azonnal megszakítja a folyamatot, egyáltalán nem, vagy csak a ténylegesen igénybe vett energia mennyiség értékével terheljük meg a számláját.