Az MVM Mobiliti partnerségével elindult a KIA Hungary Otthontöltési programja
Utolsó módosítás: 2021.12.03

Magyarország piacvezető elektromobilitási szolgáltatóját, az MVM Mobilitit választotta stratégiai partneréül a Kia Hungary az Otthontöltési programjának elindításához, amely a tegnapi nappal vette kezdetét. A Kia az Otthontöltési program keretében nem csak egy fali töltőt kínál ügyfeleinek, az MVM Mobiliti támogatásával telepítési szolgáltatást is nyújt.


 

A Magyarország legnagyobb e-töltő hálózatát üzemeltető MVM Mobiliti és a Kia Hungary között köttetett megállapodás értelmében az MVM Mobiliti biztosítja a töltők telepítését, ezzel válik teljeskörű szolgáltatássá az Otthontöltési program. Az MVM Mobiliti részvételével a Kia komplex szolgáltatást kínál plug-in hibrid és elektromos autót használó ügyfeleinek. Az MVM Mobiliti által nyújtott minőségi telepítési szolgáltatás és a csomag ára Magyarország egész területén érvényes.

A Kia egyre több újdonságot kínál az elektromos autózás terén, ehhez pedig méltó partnere az MVM Mobiliti, amely az ilyen autókhoz nyújt teljeskörű töltési megoldást.