Az idén újra pályázunk! Szavazzon a Mobiliti appra!
Utolsó módosítás: 2021.11.15

Tavaly év elején az MVM Mobiliti Kft. a Magyar Marketing Szövetség szervezésében zajlott Év honlapja pályázat során különdíjban részesült az Év Applikációja kategóriában. Ebben az évben ismét beadtuk pályázatunkat a Magyar Marketing Szövetség által indított versenyenmelyre idénrekordszámú nevezés érkezett. 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány méretteti meg magát összesen 28 kategóriában.

A szavazatokat az oldal jobb oldalán található SZAVAZOK feliratra kattintva lehet leadni 2021. november 20-ig: 

https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/285/mobiliti-applik%C3%A1ci%C3%B3-nem-csak-villanyaut%C3%B3soknak


MVM Mobiliti - 
Piacvezető szerepben

A Mobiliti 2017-es indulását követően mára piacvezető szolgáltatóként legnagyobb hazai e-töltő-infrastruktúráját működteti: 1500 e-töltési pontból álló országos töltőállomás-hálózatot üzemeltet.

Mobiliti app - Térkép egy új világba

Az alkalmazás célja, hogy szó szerint is utat mutasson az egyre növekvő számú magán és üzleti felhasználónak, ezzel is elősegítve számukra a zökkenőmentes e-autóra váltást és üzemeltetést.

A Mobiliti alkalmazás közösségi funkciói révén a felhasználók maguk is rögzíthetnek új töltőpontokat, azokról értékes visszajelzéseket adhatnak egymásnak és az üzemeltetőknek is.

Az alkalmazással a töltőállomásokról a felhasználók az elhelyezkedésén túl valós idejű adatokatláthatnak (árazás, elérhetőség, foglaltság) és töltést is indíthatnak a Mobiliti hazai töltési pontjainvalamint Európa szerte 150.000 töltési ponton, 39 ország 312 töltőhálózatán benne az IONITYUltragyors európai hálózatát is.

szolgáltatás kiszámíthatóságot jelent a külföldi utazások során. Elkerülhető egy újabb alkalmazás letöltése, ráadásul a külföldi töltések díját is a Mobiliti elszámolási rendszerén keresztül, forintban egyenlíthetik ki az e-autósok.

Az a legjobb alkalmazás, amit meg sem kell érinteni

Az RFID alapú töltés indítással a telefon érintése nélkül is indítható töltés, a töltés befejezéséről az applikáción kívül akár az okosóránkra is érkezik értesítés.

Több mint elektromosautó töltés

Mobiliti kényelmi szolgáltatásai már minden autós számára elérhetők, az applikációval valamennyi autós vásárolhat magyarországi autópálya-matricát is. Hamarosan indul a szintén mindenki számára elérhető kül- és beltéri parkolás funkció is.

Köszönjük, ha szavazatával applikációnk sikeréhez ön is hozzájárul!