Jó időt már nem garantálhatunk utazásához, de kedvezményt igen!
Utolsó módosítás: 2021.10.01

FOR ENGLISH CLICK HERE


Akciónkat meghosszabbítottuk

Regisztrált ügyfeleink az év végéig, azaz 2021.december 31-ig kedvezményes 80 Ft-os percdíj mellett tölthetik autóikat a 40 kW-nál magasabb teljesítményű MVM Mobiliti töltőkön. A Mobiliti 30 díjcsomaggal rendelkezők változatlanul 70 Ft/perc áron vehetik igénybe villámtöltőinket. A 22 kW AC és a 22 kW DC töltőkön áraink változatlanok!

Köszönjük a magyar villanyautós közösségnek, hogy már több mint 35 ezren csatlakoztak a Mobiliti ügyfeleihez!

 

Újabb Bevásárlóközpont csatlakozott a Mobiliti partnereihez

Október 4-től az Allee Bevásárlóközpont mélygarázsának három különböző pontján a Mobiliti által telepített és működtetett 22 darab AC és egy darab DC töltő várja a vásárlókat.
Október második hétvégéjén, 8-án és 9-én, a helyszínen szeretettel várjuk már meglévő ügyfeleinket, ahol személyesen is találkozhatnak a Mobilitivel. Természetesen várjuk azokat az érdeklődőket is, akik ez alkalommal szeretnének csatlakozni a Mobiliti ügyfeleinek köréhez. Azoknak a vásárlóknak, akik ezen a két napon az Allee területén található töltőkön igénybe veszik szolgáltatásunkat, utólagosan 2000 Ft értékű (prepaid) kupont adunk, melyet 2021. december 31-ig felhasználhatnak a töltéseik során.