A Mobiliti új töltőkkel és kedvezményes töltéssel ünnepli az elektromos járművek világnapját
Utolsó módosítás: 2021.09.09

Szeptember 9-e az elektromos járművek világnapja. Az e-mobilitás ünnepe alkalmából Magyarország piacvezető elektromobilitási szolgáltatója, az MVM Mobiliti, kedvezményes töltési lehetőséggel ajándékozza meg azokat a villanyautósokat, akik az utószezonban indulnak hosszabb útra. A regisztrált ügyfelek szeptemberben kedvezményes, 80 Ft-os percdíj mellett tölthetik autóikat a 40 kW-nál magasabb teljesítményű MVM Mobiliti töltőkön.

A Mobiliti elektromos autó töltőberendezései hozzájárulnak a környezet kíméléséhez és egy zöldebb jövő megteremtéséhez. Az elektromos autók száma folyamatosan növekszik Magyarországon, ezáltal megnő a töltőállomások számának növekedése iránti igény, ezért a Mobiliti folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, illetve keresi azokat a szakmai partnereket és együttműködéseket, amellyel kiszolgálhatja a növekvő igényeket.

Szeptembertől már a Tesco áruházlánc parkolóiban is a Mobiliti töltőberendezésein tölthetik autójukat a villanyautó-tulajdonosok. A töltőberendezések telepítése már több mint 20 Tesco áruház parkolójában megvalósult, és még további 12 helyszínen folyamatosan vehetik majd birtokba a villanyautósok, melyeken a Mobiliti ismert, egységes szolgáltatásával, a Tesco által biztosított zöldárammal tölthetik autójukat. Köztük a győri Hipermarket parkolója is 2 db AC töltővel, 4 töltési ponttal gyarapodott, emellett a város területén 10 db új 22 kW-os AC töltőt is telepített a Mobiliti.

A Mobiliti tisztában van azzal, hogy az elektromos autók töltési ideje fontos szempont ügyfelei számára. A társaság mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfelei számára a bevásárlással töltött idő is hasznosan teljen. A KÖKI Terminál Bevásárlóközpont, az Auchan, Decathlon, Spar áruházak mellett az Allee Bevásárlóközpont, valamint a kecskeméti Malom Központ is csatlakozott már a Mobiliti partnereihez. A vásárlás, szórakozás vagy ügyintézés ideje alatt feltöltött autókkal kényelmesen folytathatják útjukat az e-autósok. Nevéhez hűen a Mobiliti nem csak a villanyautósokat tartja mozgásban, hiszen a Mobiliti applikáción keresztül bárki megvásárolhatja hazai e-matricáját.

A Mobiliti ügyfelei Magyarországon közel 1500 e-töltési pontból álló töltőállomás-hálózaton tudják igénybe venni a legkorszerűbb és legzöldebb szolgáltatásokat. A roamingmegállapodások révén Európában és a kontinensen kívül jelenleg 39 ország 310 töltőhálózatának 148 000 töltőpontján is elérhető az egységes MVM Mobiliti-szolgáltatás.

Az MVM Mobiliti nemcsak az egyéni zöldközlekedést támogatja, hanem a közösségi zöldközlekedést is. A Mobiliti Volánbusz Kft. a Volánbusz Zrt.-vel konzorciumban már megkezdte a kivitelezést: az első 40, a főváros vonzáskörzetében közlekedő, Mercedes-Benz eCitaro típusú autóbusz már az új, nagy kapacitású, a Mobiliti által telepített és üzemeltetett 100 kilowattos töltőkről veszi fel az energiát a budapesti kiemelt őszi rendezvényeken.

A Hyundai Holding Hungary Kft. és az MVM Mobiliti Kft. legújabb üzleti megállapodásának eredményeképpen közös program született a két cég e-autós ügyfelei számára. A Hyundai e-card program révén a Hyundai-tulajdonosok kedvezményes töltési lehetőséget vehetnek igénybe a Mobiliti szolgáltatási körébe tartozó elektromos töltőberendezéseken, egyedi töltőkártya segítségével.