Emelkedik a hőmérséklet, csökkennek a töltési árak a Mobilitinél!
Utolsó módosítás: 2021.06.30

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

 

Köszönjük a magyar villanyautós közösségnek, hogy már 30 ezren csatlakoztak a Mobiliti ügyfeleihez! Ez a szám nekünk azt jelenti, hogy csaknem a teljes hazai villanyautós társadalom számára váltunk szinte nélkülözhetetlenné – akárcsak a biztonsági öv használata. Ez arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is élenjárók legyünk a magyarországi e-töltő-piacon.

 

Szeretnénk meghálálni ügyfeleink bizalmát, ezért a nyári utazási szezon idejére a villám-töltőberendezéseinken csökkentjük a töltések árát!

 

2021. július 1-től augusztus 31-ig  a 40 kW-nál magasabb teljesítményű töltőinken bármely Mobiliti díjcsomaggal rendelkező ügyfelünk számára, valamint díjcsomag nélkül is bruttó 80 Ft/perc áron biztosítjuk a töltést.
A Mobiliti 30 díjcsomaggal
rendelkezők változatlanul 70 Ft/perc áron vehetik igénybe villámtöltőinket.

A 22 kW AC és a 22 kW DC töltőkön áraink változatlanok!

Díjcsomagok

 

Tudta, hogy már nem csak villanyautó-töltésre veheti igénybe díjnyertes Mobiliti appunkat?

 


A nyár elején bevezetett új kényelmi szolgáltatásunkkal az e-matrica-vásárlást tettük lehetővé a Mobiliti appon keresztül, így még kényelmesebben vásárolható meg a magyarországi autópálya-matrica. 
2021. augusztus 31-ig minden matrica mellé 500 Ft értékű, töltésre beváltható kupont adunk!

 

A Mobiliti egész nyáron lendületbe hozza elektromos autóját akár a hazai autópályákon, akár a közutakon! Töltsön velünk, tartson velünk!