II. Villanyautós Családi nap Abdán a Mobilitivel
Utolsó módosítás: 2021.06.28

A tavalyi siker után idén június 28-án ismét megrendezésre került az abdai villanyautós találkozó egy Családi nap keretén belül, melyhez kiállítóként a Mobiliti is csatlakozott.

A rendezvény céljai között szerepel, hogy a villanyautózás és az e-mobilitás iránt érdeklődők minél több típusú autót megismerhessenek és valós tapasztalatokat hallhassanak személyesen a tulajdonosoktól.

Az idei rendezvényen a Mobiliti több meglepetéssel várta az érdeklődőket: az eseményre előzetesen regisztrált és kilátogató villanyautósok számára speciális kedvezményes díjcsomagot ajánlott fel, mely egy hónapig vehető igénybe a Mobiliti app használatával. A helyszínen szakembereink bemutatták az otthoni töltésre alkalmas kényelmes és biztonságos töltőberendezésünket. Természetesen az új szolgáltatásokra is felhívtuk a kilátogatók figyelmét, így a Mobiliti applikációján keresztül vásárolható e-matricára is.

 

 

A Mobiliti Magyarország legnagyobb e-töltő-infrastruktúráját működteti, melyen – Magyarországon elsőként – az MVM által biztosított, megújuló energiaforrásból származó, zöldáramú töltést is kínál. Fontosnak tartjuk, hogy a már villanyautót használók mellett a jövő generációjának is felhívjuk a figyelmét az e-mobilitásra, hiszen a zöld jövő mindannyiunk érdeke.