A Mobiliti elindította az IONITY-előfizetést
Utolsó módosítás: 2021.04.20

 

Az elektromos közlekedés hazánkban is töretlenül fejlődik, népszerűségéhez természetesen a Mobiliti is hozzájárul. Az ügyféligényekhez igazodva és a lehetőségeket megragadva az MVM Mobiliti Kft.  a független szolgáltatók közül elsőként vezette be Magyarországon az IONITY-előfizetést több mint 26 ezer regisztrált magánügyfele és szerződött flottapartnere részére.

Az éves előfizetéses IONITY-konstrukció lehetővé teszi ügyfeleinknek az egyéni utazási szokásaikhoz igazodó, számukra legkedvezőbb töltési tarifa kiválasztását.

 

Az IONITY egy Európát átszelő, folyamatosan bővülő, nagy teljesítményű (ultra) töltőállomás-hálózat elektromos járművek számára, melynek célja, hogy megkönnyítse az Európán belüli, nagy távolságú utazásokat. A 2017-ben alapított hálózat jelenleg 300 helyszínen működtet töltőoszlopokat, Magyarországon 5 töltősziget található.

 

A speciális utazó díjcsomagokat a Mobiliti applikációján keresztül lehet megvásárolni, így nem kell ezért külön letölteni az IONITY applikációt.

Az IONITY-töltőket egyedi töltőikon jelöli a Mobiliti alkalmazásban, hogy ügyfeleink még könnyebben megtalálhassák és beazonosítsák ezeket a töltőállomásokat. 

    

 

Az újabb fejlesztéssel, azaz a rugalmasan választható tarifacsomagokkal szolgáltatási színvonalunkat és ügyfeleink hosszú távú elégedettségét szeretnénk növelni.

 

További részletek >>