Aktualitások - október
Utolsó módosítás: 2020.10.29

Az elmúlt időszakban számos fejlesztésen dolgoztunk, így sok új hírrel szolgálhatunk.

A nyár folyamán fontos lépést jelentett kedvezményes havidíjas csomagjaink bevezetése, valamint új árazásunk kialakítása privát ügyfeleink számára. Emellett fontosnak tartottuk, hogy üzleti partnereink is élvezhessék a Mobiliti személyre szabott megoldásait, ezért kidolgoztuk Flotta szolgáltatásunkat az egyszerű töltési lehetőséget kereső cégeknek és intézményeknek.

De most nekünk is szükségünk van rátok!

Mielőtt rátérnénk aktuális híreinkre, rendhagyó módon mi is kérnénk valamit tőletek.

A Magyar Marketing Szövetség az idei évben is meghirdette az „Az Év Honlapja” pályázatot, melyre mi is neveztünk a Mobiliti appal az „Az év applikációja” kategóriában. Mi úgy gondoljuk, mindent megteszünk azért, hogy applikációnk minél hasznosabb legyen számotokra, és ha ti is úgy gondoljátok, hogy elismerést érdemel, kérjük, egy-egy szavazattal járuljatok hozzá sikerünkhöz. Köszönjük!

Az applikációkra itt szavazhattok:

SZAVAZZ

A közönségszavazás 2020. november 26-áig tart, a versenyt pedig egy díjátadó zárja december 3-án.

 

Megújult az applikációnk

Frissíts az új verzióra! A Mobiliti alkalmazás frissebb, modernebb külsőt kapott. Gyorsabb, átláthatóbb, valamint számos kényelmi funkcióval is bővült. 

Ha Apple Watch-ot használsz akkor már a csuklódról is indíthatsz töltést, valamint a telefonod megérintése nélkül is láthatod a töltésed állapotát.

 


Átléptük határainkat

A mai nappal szó szerint túlléptünk a határainkon, így már nemcsak hazánkban, hanem Európa-szerte és a kontinensen kívül, összesen 35 országban, 88.000 töltőponton tudtok a Mobiliti roamingszolgáltatásával tölteni.

A Mobiliti roaming a következő előnyöket biztosítja számodra:

  • Szükségtelen más külső szolgáltatók alkalmazásának letöltése, a hosszadalmas regisztrációs folyamatok végigvitele és a kártyaadataid megadása ismeretlen cégek számára.
  • A külföldi töltések díját is forintban fizetheted, azon az egységáron, amelyet a Mobiliti applikációban feltüntetünk, így nem kell az árfolyamkockázattal számolnod.
  • Nem alkalmazunk előzetes zárolást bankkártyádon akkor sem, ha a töltőpont elsődleges szolgáltatója igen.
  • A már megszokott áfás számlát küldjük meg számodra.
  • Flottapartnereinknek sem kell külön, egyenként külföldi valutában elszámolniuk a töltéseiket, mivel azokat a szokásos gyűjtőszámlán küldjük meg a flottaüzemeltetők részére.
  • A Mobiliti applikációval vagy a Mobiliti-ügyfélkulccsal applikáció nélkül is indíthatsz töltést a nem Mobiliti-töltőkön is, ha az adott szolgáltató töltői támogatják az RFID-hitelesítést. Így kül- és belföldön egyaránt számos más hálózat is elérhető – akár az IONITY 350 kW teljesítményű, szupergyors töltői is.

 

A szolgáltatás leírását és a gyakran ismételt kérdéseket itt találod.

 

Frissítettük weboldalunkat

Látogass el új weboldalunkra, ahol otthontöltési lehetőségeken túl cégek, vállalkozások számára is számos hasznos információ érhető el flottáknak kialakított töltési szolgáltatásunkról vagy telephelyi töltési megoldásainkról.

 

Új töltőállomásokat telepítettünk

A SPAR áruházak és Auchan bevásárlóközpontok parkolóiban a megállapodások szerint folytattuk a töltőpontok telepítését.

A SPAR elkötelezett támogatásának köszönhetően a Mobiliti ügyfelei az év végéig 20 újabb vidéki nagyváros és több budapesti SPAR és INTERSPAR áruház parkolójában is feltölthetik elektromos járműveiket a bevásárlások ideje alatt.

Az Auchan áruházaknál év végére már 18 helyszínen tölthetik gépjárműveiket az elektromos-autó-tulajdonosok: 15 áruháznál már megvalósult a telepítés, a további három helyszínen pedig még az idén befejeződnek a munkálatok.

 

 

CNG-üzletágunk is fontos évfordulóhoz érkezett

Öt éve, 2015 novemberében kezdte meg működését a KAPOS CNG Kft., mely társaságot a Kaposvári Közlekedési Zrt.-vel közösen alapítottuk a kaposvári sűrítettföldgáz-alapú tömegközlekedés kiszolgálására. A CNG-töltőállomás, mint a Mobiliti-töltőhálózat része, már közel egy éve közforgalmú töltőállomásként is működik. Somogy megye székhelyén így már nemcsak a közösségi közlekedésben részt vevő buszok, hanem személyautók és más járművek is tölthetnek sűrített földgázt a Városliget úti Mobiliti-töltőállomáson. Az elmúlt öt évben a buszok közel 6 millió m3 biometánt használtak fel üzemanyagként, így CO2-egyenértékben közel 11 ezer tonna üvegházhatású gáz és 34 tonna korom, szálló por levegőbe kerülését akadályoztuk meg Kaposváron. 

 

 

 

Segítsd alkalmazásunk és szolgáltatásunk fejlesztését!

Mobiliti alkalmazásunk fejlesztéséhez további tesztelőket keresünk, amire az alábbi kérdőív kitöltésével jelentkezhetsz.

Kérjük, hogy az alkalmazással kapcsolatos véleményed megosztása mellett jelezd nekünk, ha tudsz olyan Mobiliti- vagy e-Mobi-töltőről, amely az elmúlt időszakban nem megfelelően üzemelt. Töltőhibák bejelentése itt.

Ha észrevételed van, lépj velünk kapcsolatba a help@mobiliti.hu e-mail-címen.