A Mobiliti töltői már az Auchan áruházak parkolóiban is elérhetők
Utolsó módosítás: 2020.07.10

2020 június végéig összesen 18 Auchan áruház parkolójában lesznek elérhetők az NKM Mobilitás Kft. által telepített elektromos autó töltők. A 18 helyszínből 11 helyszínen, vagyis Fóton, Szegeden, Debrecenben, Törökbálinton, Miskolcon, Budaörsön, Budakalászon, Dunakeszin, Maglódon, Solymáron és Szigetszentmiklósón már igénybe is vehetik a töltő szolgáltatást az elektromos autó tulajdonosok.

Az Auchan és az NKM Mobilitás Kft. között létrejött megállapodás szerint a Mobiliti az Auchan áruházak területén 18 helyszínen összesen 35 db 2x22kW teljesítményű AC gyorstöltő, 17 db Tritium 50 kW teljesítményű DC villámtöltő és 1 db 50 + 22 kW teljesítményű DC villámtöltő AC gyorstöltő ággal telepítését végzi el. A töltőberendezések jelenleg 11 helyszínen már az e-autósok rendelkezésére állnak a Mobiliti országos hálózatában.

A szolgáltatás a Mobiliti által fejlesztett mobil applikáció használatával érhető el. A Mobiliti töltési szolgáltatásának ellenértékét az applikáción keresztül regisztrált bankkártyával lehet kiegyenlíteni. A töltések indítása akár az applikáción keresztül, akár a külön igényelhető RFID azonosító használatával is elvégezhető. A töltőkkel kapcsolatos kérdéseket, bejelentéseket a Mobiliti 0-24 órás ügyfélszolgálat fogadja. Az applikációban már nem csak a Mobiliti töltőinek állapota és foglaltsága, hanem a több mint 330 e-Mobi által telepített töltőberendezés státusza is pár kattintással ellenőrizhető. Az NKM Mobilitás Kft. országos töltőhálózata több mint 500 töltőállomásból áll.

Az Auchan - nal együttműködésben telepített új elektromosautó-töltők még Soroksáron, Székesfehérváron, Kecskeméten, Csömörön, Óbudán két helyszínen,  és Szolnokon lesznek elérhetők.