Megérkeztek a havidíjas csomagjaink
Utolsó módosítás: 2020.07.02

Az elmúlt időszakban is számos fejlesztésen dolgoztunk, így újabb hírekkel szolgálhatunk számodra. A kialakult helyzetre reagálva igyekeztünk segíteni az egészségügyi dolgozók munkavégzését, miközben folytattuk a munkát szolgáltatásunk színvonalának emelésének érdekében. Újabb mérföldkőként megalkottuk kedvezményes havidíjas csomagjainkat, valamint új árazást alakítottunk ki


A hasznos válaszok ismét segítették a munkánkat

Júniusban kiküldött kérdőívünkkel a havidíjas szolgáltatásunk, akkori és előkészítés alatt álló árazásunkkal és az applikáció fejlesztésével kapcsolatban kértük felhasználóink véleményét, hogy felmérjük a szokásokat, meghallgassuk a javaslatokat. Ez úton is köszönjük az erre szánt időt és a rengeteg visszajelzést, hiszen ezek alapján alakítjuk szolgáltatásunkat és fejlesztési terveinket is. 


Töltési támogatással segítettük az egészségügyi dolgozók munkáját

A hónap végén zárult le az egészségügyi dolgozók számára nyújtott töltési támogatásunk. Bízunk benne, hogy a Mobiliti által felkínált ingyenes töltési lehetőség segítette az egészségügyi szakdolgozók környezettudatos közlekedését és hozzájárult szolgálatuk könnyebb elvégzéséhez. A program sikerességét mutatja, hogy március végétől június végéig több ezer kupont használtak fel. 


Töltőtelepítéseinket a veszélyhelyzet alatt is folytattuk

Partnereinkkel a korábban megkötött megállapodásaink szerint folytattuk együttműködésünket. A szükséges intézkedések maradéktalan betartása mellett az elmúlt hónapokban is folytak a munkák, az Auchan áruházak parkolóiban elkezdődött a töltőszigetek telepítése. A befejezést követően 18 helyszínen összesen 35 db gyorstöltő és 18 db villámtöltő áll majd az ügyfelek rendelkezésére. A Jedlik-program keretén belül az elmúlt időszakban 2 db AC töltőt telepítettünk Kecskeméten és további 10 db AC töltő telepítési jogát nyertük el Győr városában. A SPAR-ral is folytatódik együttműködésünk, hamarosan újabb töltőpontok kiépítése várható országszerte. Ezen felül további töltőket telepítünk a közeljövőben a mezőkövesdi Zsóryfürdőn, valamint Tótkomlóson és Mórahalmon is.

 


Shell Recharge a Mobiliti hálózatban

Július 1-től az M7-esen Székesfehérvárnál, a Balaton felé vezető oldalon, továbbá az M3-ason Gelej pihenőnél, a Debrecen felé vezető oldalon egy-egy Shell Recharge töltőpont várja a Mobiliti ügyfeleket, akik a szokásos módon, a Mobiliti applikációján keresztül vagy Mobiliti ügyfélkulccsal indíthatják elektromos autójuk töltését. Az ügyfelek 150 Ft/kWh-ért vehetik igénybe a töltők összes csatlakozóját, ami eltér a Mobiliti általános díjszabásától. Mindkét töltőponton lehetséges az 50 kW DC és a 43 kW AC töltés, ami közben az autósok a töltőállomáson élvezhetik a finom deli by Shell ételeket és italokat. 

 


Legfrissebb fejlesztéseink

Az e-Mobi AC és 22 kW-os DC töltőin egyelőre teszt jelleggel újabb hasznos információkat nyújtunk a töltési folyamat során a gépjármű tulajdonosának. Az applikáción keresztül mutatjuk a valós idejű töltési teljesítményt, a töltési időt és az akkumulátor töltöttségi szintjét. 80% és 100%-os töltöttség esetén pedig jelzést küldünk a felhasználónak. Terveink szerint ezeket a funkciókat hamarosan a Mobiliti egész töltőhálózatára kiterjesztjük, valamint alkalmazásunk is megújul és tovább bővül.

   

Változnak áraink, és megalkottuk választható havidíjas csomagjainkat

Felhasználóink igényeihez alakítva július 6-a, hétfőtől öt fizetési díjcsomagot vezetünk be, amelyek az eltérő töltési szokásokra hangoltan teszik lehetővé, hogy a lehető legkedvezőbb díjakon tölthessük e-autónkat. A jövőben ezeket a díjcsomagokat ügyfeleinkkel közösen szeretnénk alakítani. A díjcsomagok bevezetésével egy időben új árazást vezetünk be töltőállomásainkon.
Az aktuális díjcsomagok eléréséhez hétfőn frissíteni kell az alkalmazást.

Bővebb információért, kérünk, látogasd meg a mobiliti.hu/dijcsomagok oldalt. 

 

Regisztrált ügyfeleknek szóló díjszabás 2020. július 6-tól
  Díjcsomag nélkül Mobiliti 10 díjcsomag Mobiliti 20 díjcsomag Mobiliti 30 díjcsomag Mobiliti éjszakai díjcsomag
(20:00 – 04:00 között indított töltésekre)
Mobiliti Plusz díjcsomag
04:00 – 20:00 20:00 – 04:00
Töltésindítási díj
Villámtöltő
(DC és AC) Legalább 40 kW
100 Ft/perc 90 Ft/perc 80 Ft/perc 70 Ft/perc 100 Ft/perc 80 Ft/perc
Gyorstöltő (DC) Legfeljebb 22 kW 120 Ft/kWh 110 Ft/kWh 95 Ft/kWh 85 Ft/kWh 120 Ft/kWh 95 Ft/kWh
Gyorstöltő (AC) Legfeljebb 22 kW 100 Ft/kWh 90 Ft/kWh 80 Ft/kWh 70 Ft/kWh 65 Ft/kWh 80 Ft/kWh 65 Ft/kWh
Díjcsomag ára (bruttó), 30 napra 490 Ft 1 190 Ft 2 990 Ft 1 890 Ft 3 190 Ft
Mennyiség limit a csomagban   250 kWh 250 kWh 250 kWh 250 kWh 250 kWh

 

Tarts velünk, így még többet tehetsz a környezetedért!

A Mobiliti Magyarországon elsőként, az MVM által biztosított, minimális szén-dioxid kibocsátással járó, zöldáramú töltést kínál a teljes töltőhálózatán, azaz 100%-ban megújuló energiaforrásból származó villamos energiát lehet az e-autókba tölteni.
Elkötelezettek vagyunk a hazai forrásból származó, megújuló energia felhasználása mellett. Ezért az MVM Partner Zrt. kezdeményezésével élve, közvetlenül a felhasználók számára is elérhetővé tesszük a tanúsítvánnyal is rendelkező zöldáram felhasználását. Egyes díjcsomagjaink magukban foglalják a zöldárammal való töltést.


Spóroljon az idejével! Hamarosan jönnek otthontöltési megoldásaink!

A Mobiliti folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel ügyfelei kedvezőbb és költséghatékonyabb módon üzemeltethetik elektromos járműveiket. 
Kézenfekvő tehát, hogy készülünk megoldásokat kínálni az egyre jobban előtérbe kerülő otthontöltésre is. Nem kérdés, hogy a kényelmes és időtakarékos módszer sokak számára vonzó, ám az eltérő szokások miatt nem azonosak az igények. Ezek megismerése érdekében legközelebb ebben a témában szeretnénk feltenni kérdéseinket

 

Módosult az OSZF

Aktuális Online Szerződési Feltételeinket itt érheted el.