Jelentősen bővül a Mobiliti hálózata
Utolsó módosítás: 2020.04.27

Április folyamán több ponton frissítettük a Mobiliti applikációját, ami lehetővé tette, hogy az e-Mobi 336 db töltőjén is bevezethessük a Mobiliti töltési szolgáltatásait. Ezzel egy országosan elérhető, stabil, könnyen és egységes módon használható töltőhálózatot hoztunk létre. 

Az év eleje óta megvalósult legfontosabb fejlesztéseink:

  • Legújabb hírünk, hogy már az e-Mobi 50 kW-os, a Mobilitivel azonos díjazású DC-villámtöltőinek állapotát is megjeleníti a Mobiliti app.
  • Az e-Mobi 22 kW-os AC- és DC-töltőinek valós idejű állapota is megjelenik az applikációban.
  • A Mobiliti-ügyfélkulccsal minden e-Mobi-töltőn is elindítható és leállítható már a töltés. Az így indított töltések adatai láthatók az applikációban, és nyomon követhetők a töltési előzmények között.
  • A töltők adatlapján folyamatosan frissül az utolsó sikeres töltés időpontja.
  • Frissítettük a töltők adatbázisát, a töltőpontok képeit és a töltők adatlapján megjelenített információkat.
  • Az ideiglenes üzemszünetekről, karbantartásokról, a fennálló hibákról a töltő adatlapján folyamatosan aktualizált információkat nyújtunk, így az ideiglenesen nem használható berendezések könnyen azonosíthatók.

Új, webes hibabejelentő csatornát nyitottunk, amely közvetlenül a töltők adatlapjáról érhető el. 

    

Jövőbeni terveink

2020. május 1-jétől a Mobiliti ügyfelei Magyarország közel 500 töltőjén használhatják megújult alkalmazásunkat és a Mobiliti-ügyfélkulcsokat.
A Mobiliti hálózatába újonnan csatlakozó töltőkön elhelyeztük jól ismert tájékoztatóinkat, melyek megkönnyítik a töltők azonosítását, a töltésindítás során a megfelelő töltő és csatlakozó kiválasztását, illetve probléma esetén a matricán található telefonszámon könnyedén elérhető a Mobiliti éjjel-nappal működő telefonos ügyfélszolgálata is.
A töltőhálózat bővítésével párhuzamosan frissítjük tesztidőszaki díjstruktúránkat is, amely 2020. május elsejétől az alábbiak szerint alakul:

  • 22 kW-os AC-oszlopok: a töltés díja egységesen bruttó 80 Ft/kWh
  • 22 kW-os DC-töltők: töltésenként bruttó 500 Ft egyszeri töltésindítási díj és 80 Ft/kWh töltési díj
  • 50 kW-os DC- és 43 kW-os AC-töltők: 80 Ft/perc töltési díj

A közeljövőben havidíjas csomagokkal is jelentkezünk, amelyekkel kedvezőbb, személyre szabott töltési lehetőségeket is kínálunk ügyfeleink számára. Köztük lesz például a kedvezményes éjszakai töltés azoknak, akiknek nincs lehetőségük otthon tölteni. 

Fentieken túlmenően az alábbi fejlesztéseken dolgozunk annak érdekében, hogy szolgáltatásunk színvonalát folyamatosan növelhessük:

  • Meglévő roamingpartnereink listáját folyamatosan bővítjük, valamint törekszünk arra, hogy a közeljövőben roamingpartnereink töltőit a Mobiliti-felhasználók külön regisztráció nélkül használhassák Európa-szerte.
  • A töltések tervezhetősége érdekében hamarosan feliratkozást biztosítunk a használni kívánt töltő csatlakozójára, és értesítést küldünk, ha az adott csatlakozó felszabadul, vagy éppen ismét foglalttá válik.
  • Telepítéseinkkel sem álltunk le, folyamatosan dolgozunk azon, hogy töltőhálózatunkat idén is bővíthessük számos új töltővel.
  • Hamarosan jelentkezünk az otthoni töltést szolgáló megoldásainkkal, a részletekről külön e-mailben küldünk értesítést a következő hetekben.
  • Teljes körű megoldást nyújtunk flottaüzemeltetők számára elektromos autóik töltéséhez. Erről részleteket a help@mobiliti.hu e-mail-címen kérhetnek.

Minden új javaslatot, ötletet örömmel fogadunk a funkciók fejlesztéséhez, melyeket az alábbi linken keresztül várunk: Javaslatok a Mobiliti alkalmazás fejlesztéséhez

Regisztráljon előre

Ahogy ezt a Mobiliti ügyfelei már megszokhatták, a töltések indításához és a szolgáltatások igénybevételéhez a Mobiliti alkalmazásban a teljes regisztrációt el kell végezni, vagyis meg kell adni a számlázási címet és a bankkártya adatait. Ha még nem regisztrált, érdemes minél előbb megtennie, mert így nagyban megkönnyíthető az első töltés. 

 

 

A töltések indítása az applikáción keresztül igényelhető, megújult külsejű fizikai Mobiliti-ügyfélkulccsal még egyszerűbb. Az elsőt díjmentesen biztosítjuk, minden további ügyfélkulcs pedig bruttó 5000 Ft ellenében rendelhető. 

 

Továbbra is az egészségügyi dolgozók szolgálatában


Az NKM Mobilitás Kft. szeretné meghálálni az egészségügyi dolgozóknak a járvány idején tanúsított megfeszített tempójú, áldozatos munkájukat, ezért továbbra is korlátlan számú ingyenes töltést kínálunk számukra. A kedvezményre minden egészségügyi dolgozó jogosult. 


Az ingyenes töltési lehetőség a help@mobiliti.hu e-mail-címen igényelhető, és visszavonásig érvényes.