Fontos információk a Mobiliti hálózatáról
Utolsó módosítás: 2020.03.17

Töltések indítása az e-Mobi-töltőkön

Fejlesztéseink ebben az időszakban sem állnak meg. Az e-Mobi Nonprofit Kft. tavalyi megvásárlását követően megkezdtük az informatikai háttérrendszerek integrációját, aminek eredményeképpen hamarosan a Mobiliti töltőihez hasonlóan a 330 db e-Mobi-töltő állapota is ellenőrizhető lesz az alkalmazásunkon keresztül.

Szintén e fejlesztéseknek köszönhetően ezeken a töltőkön is bevezetjük a már megszokott, alkalmazáson keresztüli vagy Mobiliti fizikai ügyfélkulcs használatával történő töltésindítást, ami reményeink szerint elősegíti a tudatos és kulturált töltőhasználati szokások további elterjedését.

Kérjük, figyelj arra, hogy a Mobiliti- és hamarosan az e-Mobi-hálózat használatához a számlázási cím és a bankkártyaadatok megadása feltétlenül szükséges, így ezeket érdemes már előre rögzíteni a Mobiliti alkalmazásban, hogy ne a töltéskor kelljen majd ezzel időzni.

A töltések indítását nagyban megkönnyíti az applikáción keresztül megrendelhető fizikai Mobiliti-ügyfélkulcs. Rendelj most, az elsőt díjmentesen biztosítjuk számodra. Amennyiben már van, de szeretnél másodikat is, az alkalmazáson keresztül, 5000 Ft ellenében már erre is van lehetőség.

 

Segítsd alkalmazásunk és szolgáltatásunk fejlesztését!

Mobiliti alkalmazásunk további fejlesztéséhez tesztelőket keresünk, amire az alábbi kérdőív kitöltésével jelentkezhetsz.

Célunk, hogy folyamatosan növeljük szolgáltatásunk színvonalát, ezért szívesen vesszük visszajelzéseidet, javaslataidat is. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a Mobiliti alkalmazást az e‑autósokkal együtt, a felhasználói igényeknek megfelelően alakítsuk, ezért kérjük, ha bármilyen javaslatod, ötleted van a funkciókat illetően, küldd el nekünk az alábbi linken keresztül.

Kérjük, hogy az alkalmazással kapcsolatos véleményed megosztása mellett a lenti linken jelezd nekünk, ha tudsz olyan Mobiliti- vagy e-Mobi-töltőről, amely az elmúlt időszakban nem megfelelően üzemelt.

Töltőhibák bejelentése

 

Együttműködési megállapodásaink külföldi roamingszolgáltatókkal

Meglévő szolgáltatásainak bővítésére a Mobiliti két új együttműködési megállapodást is kötött külföldi partnerekkel. A Plugsurfing és a Chargemap mellett két roamingszolgáltatóval, a Gireve-vel és a DCS-szel állapodott meg a társaság. A Gireve ügyfelei Európa szerte 34 országban több mint 76 000 töltési ponthoz férnek hozzá, aminek immáron része a Mobiliti is.

Jelentős eredmény, hogy német autógyártók roamingszolgáltatójával, a DCS-szel kötött szerződés értelmében a világ minden Audi e-tron tulajdonosa a saját kártyájával tud töltést indítani a Mobiliti e-töltő-oszlopain, amelyek Európa egyik legnagyobb, 133 177 töltőponttal rendelkező nyilvános töltőhálózatának részeként érhetők el.

További információk: mobiliti.hu/roaming