Új töltési pontok a Decathlonnál
Utolsó módosítás: 2020.03.09

A Mobiliti Budaörsön, az M1-es és az M7-es autópályák közös szakasza melletti Decathlon áruház parkolójában a korábban telepített egyik AC-töltőoszlopot a közelmúltban villámtöltőre cserélte.

Az AC-töltőoszlop cseréjét követően a meglévő Tritium Veefil-RT gyártmányú töltő mellett így már egy Efacec típusú töltőberendezés is az e-autósok rendelkezésére áll. A Mobiliti új töltőjén 50 kW-os, CCS és CHAdeMO szabványú DC-csatlakozók, illetve egy 43 kW-os Type2-es (fix kábeles) AC-csatlakozó található. Ahogyan a Tritium villámtöltő DC-csatlakozói közül is egy időben mindig csak egy használható, az új töltőn szintén a három csatlakozó közül egyidejűleg mindig csak egyről tölthetnek.

Újabb öt településen helyeztünk el töltőket

Bordányban egy új, 2x22 kW-os teljesítményű, ENSTO típusú AC-töltőt, Baján pedig egy Efacec 50 kW-os DC- + 43 kW-os AC-csatlakozókkal ellátott villámtöltőt helyeztünk üzembe ügyfeleink számára. Az új töltőnek köszönhetően kisebb akkumulátorral rendelkező villanyautókkal is könnyedén, nagyobb kitérő nélkül megtehető a Pécs és Szeged közötti útszakasz. Békéscsabán szintén egy régi, 2x22 kW-os AC-töltőoszlopot cserélt le a Mobiliti egy új Efacec típusú, AC csatlakozási ponttal is ellátott, 50 kW-os DC-villámtöltőre. A Jedlik Ányos Program keretében Szarvason két darab 2x22 kW-os, Ensto típusú AC-töltő már szintén az e-autósok rendelkezésére áll, míg Orosházán három darab ugyanilyen típusú, 2x22 kW-os AC-töltővel bővült a Mobiliti hálózata.