Az NKM megvásárolta az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft.-t
Utolsó módosítás: 2019.10.30

Az NKM Mobilitás Kft. a napokban írta alá az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. megvásárlására vonatkozó adásvételi szerződést. A tranzakció sikeres zárása után az e-Mobi az NKM Mobilitás Kft. leányvállalataként fog működni. Tevékenysége az eddig általa telepített 336 db töltőoszlop üzemeltetése, karbantartása és az állami szereplőknek nyújtott e-flottaszolgáltatás folytatására fog irányulni. A tranzakció zárását követően kezdődik a rendszerek integrációja, amely eredményeként, várhatóan a jövő évben, majd az e-Mobi töltőknél is igénybe vehető lesz a Mobiliti 0-24 ügyfélszolgálata, a Mobiliti applikáció és az RFID-val történő azonosítás.

A Mobiliti ügyfelei az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően már 112 db nyilvános töltőn és 228 db nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 19 villámtöltő található Magyarország legfontosabb útvonalai mentén. Ennek köszönhetően az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget.

A Mobiliti ügyfelei 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kaphatnak segítséget a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.