Fontos hírünk van számodra
Utolsó módosítás: 2019.10.28

Kedves Ügyfelünk!

A Mobiliti csapatával arra törekszünk, hogy folyamatosan emelkedjen az általunk nyújtott szolgáltatás színvonala. Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a legutóbbi hírlevélben kiküldött kérdőív kitöltésével támogattad céljaink elérését. Ügyfeleink visszajelzése, véleménye ezentúl is meghatározó marad számunkra, ezért hamarosan újabb kérdőívvel jelentkezünk. Azonban addig sem állunk meg, a következő hónapokban számos gyorstöltő (AC) és villámtöltő (DC) telepítését tervezzük, valamint a Mobiliti applikációnk is számos új és hasznos funkcióval fog bővülni. 

Az elmúlt időszakban több mint 110 töltőt telepítettünk le és üzemeltetünk. Magyarország főbb útvonalai mentén 19 darab 50 kW-os villámtöltő található, amelyekkel segítjük hazánk és Európa villanyautós átjárhatóságát. Az infrastruktúra folyamatos fejlesztése és üzemeltetése érdekében azonban elengedhetetlenné vált, hogy tesztjelleggel március elején DC-villámtöltőinken fizetőssé tegyük a szolgáltatást.
November elsejétől a 22 kW-os AC-gyorstöltőinken is elindítjuk a töltési szolgáltatás tesztfizetését, a töltés díjazása bruttó 80 Ft/kWh lesz. Fontosnak tartjuk azonban kihangsúlyozni, hogy bár az árazás alapját a könnyebb elszámolhatóság céljából a felhasznált villamos energia adja, az ár számos egyéb szolgáltatást is magában foglal, például:

  • ügyfélszolgálat működtetése éjjel-nappal,
  • infrastruktúra kiépítésének díjai (ideértve például a töltőberendezéseket, helyszíni kiépítést, csatlakozási díjat),
  • távfelügyelettel kapcsolatos díjak (pl. SIM-kártyák, IT-háttérrendszer),
  • mobilapplikáció, valamint a fizetési és elszámolási rendszer költségei,
  • rendelkezésre állás és hibaelhárítás,
  • engedélyekkel kapcsolatos díjak és kötelezettségek,
  • fizikai ügyfélkulcsok díjai (ideértve az eszközt, annak kiállítását, postázását),
  • villamos energia díja az extra lekötött teljesítménydíjakkal együtt
  • és számos egyéb működési költség.


A töltésindítás és -leállítás folyamata nem változik, használhatod továbbra is az applikációt, valamint a fizikai ügyfélkulcsot is, azonban az árakról mindig tájékozódj az alkalmazásban. A Mobiliti a töltések előtt nem zárol a kártyádon semmiféle összeget. A teljes töltési szolgáltatás díját a töltés végeztével automatikusan levonjuk a beállított bankkártyáról. Fontos ugyanakkor, hogy tartozás esetén addig nem indítható új töltés, amíg a tartozást ki nem egyenlíted. 

A változást segítve a következő töltésedből 300 Ft-ot a Mobiliti áll az alábbi kuponkód alkalmazásával:

MOBILITI11-Z9QIL77W

Lényeges információ, hogy a kupon csak alkalmazásból történő töltésindítással érvényesíthető november elsejétől, és egészen november végéig felhasználható.

Bízunk benne, hogy a jövőben is elégedett ügyfeleink között tudhatunk. Köszönjük, ha visszajelzéseiddel továbbra is támogatsz bennünket, ezáltal a hazai elektromos autózást.

Jó töltést,
a Mobiliti csapata