Az NKM Mobilitás Kft. ügyfelei már RFID azonosítóval is elindíthatják az e-autók töltését
Utolsó módosítás: 2019.06.05

Az NKM e-mobilitás üzletága bevezette az RFID-val, vagyis fizikai ügyfélkulccsal történő töltés indítását, amely használatával sokkal egyszerűbben elindítható a töltés és egy egyszeri regisztrációt követően az ügyfelek egypontos azonosítással használhatják a töltőket országszerte. A fizikai kulcsra az igényt az NKM TöltőPont applikáción keresztül, a bankkártya és számlázási adatok megadása után lehet benyújtani.

A Mobiliti töltőállomásain mára már mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés-indítás. Ez a funkció már csak a Mobiliti NKM TöltőPont applikációjából kezdeményezhető, illetve regisztrált ügyfelek részére RFID azonosítóval történő töltés-indítás is elérhető. Az RFID azonosítót az igénylést követően az NKM TöltőPont alkalmazásban, az Ügyfélkulcsok menüpont alatt lehet aktiválni.

A Mobiliti a legmodernebb töltőkkel és mobil-applikációs informatikai megoldásaival, valamint 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálatával országszerte a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítja ügyfelei részére. Az ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségén, a +36-62-56-57-58 számon hibabejelentéssel, vagy műszaki kérdésekkel kapcsolatban, bármely egyéb felmerülő kérdés esetén pedig a help@mobiliti.hu-n várja a megkereséseket.

Az NKM e-mobilitással és CNG szolgáltatással foglalkozó társasága, az NKM Mobilitás Kft., az elektromos töltőállomás értéklánc jelentős részét lefedve, kulcsrakész projektek keretében töltő telepítést, üzemeltetést, karbantartást, valamint operátorként e-mobilitás szolgáltatást kínál üzleti ügyfelei számára.

A Mobiliti az elmúlt másfél évben a hazai elektromos autótöltő infrastruktúra piac egyik legnagyobb szereplőjévé vált, immáron több mint 150 töltési ponttal biztosítva a környezetbarát közlekedés elterjedését.