Az NKM-et választotta elektromobilitási partneréül a SPAR
Utolsó módosítás: 2019.05.30

Az NKM Mobilitás Kft. 33 e-töltő telepítéséről és üzemeltetéséről állapodott meg a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.-vel. A töltőket a villanyautós vásárlók hamarosan országszerte 17 áruháznál tudják majd igénybe venni.  

Az NKM e-mobilitással és CNG szolgáltatással foglalkozó társasága, a Mobiliti, az elektromos töltőállomás értéklánc jelentős részét lefedve, kulcsrakész projektek keretében töltő telepítést, üzemeltetést, karbantartást valamint operátorként e-mobilitás szolgáltatást kínál üzleti ügyfelei számára.

A Mobiliti az elmúlt másfél évben a hazai elektromos autó infrastruktúra piac egyik legnagyobb szereplőjévé vált, immáron több mint 150 töltési ponttal biztosítva a környezetbarát közlekedés elterjedését.

A SPAR áruházak részére telepítendő elektromos töltőberendezések dupla Type2-es AC csatlakozóaljzatokkal rendelkeznek. Az első telepítésre már június első hetében sor kerül, ezt követően az NKM folyamatosan helyezi üzembe a további töltőállomásokat. A SPAR áruházak töltőinek használata kezdetben ingyenes lesz, a töltés a kábel csatlakoztatása után automatikusan elindul.

A Mobiliti egyéb töltőállomásain mára már mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés-indítás. Ez a funkció már csak a Mobiliti NKM Töltőpont applikációjából kezdeményezhető, illetve regisztrált ügyfelek részére RFID azonosítóval történő töltés-indítás is elérhető.

A Mobiliti a legmodernebb töltőkkel és mobil-applikációs informatikai megoldásaival, valamint 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálatával országszerte a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítja ügyfelei részére.