NKM e-töltők már a Maglódon és Csömörön is
Utolsó módosítás: 2019.03.26

Az NKM Mobilitás Kft. a budaörsi, zalaegerszegi és szombathelyi Decathlon parkolón kívül maglódi és csömöri áruháznál is elérhetővé tette elektromos autó töltőit az ügyfelek számára.

Az NKM Mobilitás Kft. töltőállomásai ezen kívül a Decathlon áruházak Dunakeszin, Miskolcon, Kecskeméten, Dunaújvárosban, Székesfehérváron, Győrben és Debrecenben található parkolóiban lesznek elérhetők a jövőben.

Az új töltőállomásokon 1 db Ensto Chago Pro EVF200-BSAC (2*22 kW AC, Type2 aljzattal) és 1 db Tritium Veefil RT 50 kW DC (CHAdeMO és CCS kábellel) töltőt telepített a társaság, tehát összesen 8 töltési pont áll az autósok rendelkezésére.  

Az NKM még tavaly együttműködési keretmegállapodást írt alá a Decathlon áruházak tulajdonosával, a Tízpróba Magyarország Kft.-vel annak érdekében, hogy az országszerte 12 áruházhoz tartozó parkoló területeken 2019 év végétől az ügyfelek igénybe tudják venni a társaság elektromos autó töltő állomásait, amelyek közül a budaörsi és zalaegerszegi töltőállomást már átadta a társaság. A keretmegállapodás összesen 26 töltőállomás üzembe helyezéséről szól.

Az NKM Mobilitás Kft. töltőállomásain mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely már csak az NKM TöltőPont applikációból kezdeményezhető, így a szombathelyi töltőállomásokon is már csak az applikációval indítható el és állítható le a töltés.

Az NKM Mobilitás Kft., mint az NKM e-mobilitással és CNG szolgáltatással foglalkozó üzletága, az elektromos töltőállomás értéklánc jelentős részét lefedve kulcsrakész projektek keretében töltő telepítést, üzemeltetést, karbantartást és operátorként e-mobilitás szolgáltatást kínál üzleti ügyfelei számára.

Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. eddig 59 db nyilvános töltőt és 120 db nyilvános töltési pontot telepített a villanyautósok számára. Az NKM 2018 nyarán elindította a 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatát, amely segítséget nyújt a villanyautósok számára.