Zárt téri parkolás
Utolsó módosítás: 0001.01.01

 

1.      Az Áruház menüpont alatt kiválaszthatod a Zárt téri parkolás-t.

2.      A városonkénti felsorolásból kiválaszthatod, hogy melyik zárt téri parkolóban parkolsz éppen.

3.      Kiválaszthatod, hogy a parkolójegyen található kód alapján vagy rendszám alapján szeretnéd a futó parkolásod információit lekérni.

A Zóna kód automatikusan megjelenik a parkolás adatai között, de manuálisan is változtatható. Ez a kód a parkolóházban található fizető automatán, vagy a jegyen található. A Parkolási adatok lekérése megnyomása után ellenőrizheted az eltelt parkolási időt és várható összeget. (lásd 4.pont).

4.     A futó parkolás lekérésekor az alkalmazás 30 másodperces időközönként folyamatosan lekéri és frissíti az árat, így mindig az éppen aktuális, közelítő végösszeget mutatja.

Beállíthatod a naptár bejegyzés funkciót, ezzel automatikusan bekerül a parkolás a telefonodon található alapértelmezett naptáradba. Ezt a funkciót az első alkalommal engedélyezni kell, vagy később a telefon beállításainál lehet beállítani.

5.     A parkolás lezárásához válaszd ki a megfelelő bankkártyádat és számlázási adataidat, és nyomd meg a fizetés gombot.

6.     Az alkalmazás lezárja a folyamatban lévő parkolásod és megjelenik a Sikeres fizetés képernyő, ahol további részletek is látszódnak a parkolásról. Ezzel közel egyidőben erről tájékoztató e-mailt és a push üzenetet is kapsz.

7.     A Korábbi vásárlásaim alatt ellenőrizheted a lezárt parkolásokat, valamint a számlákat is, melyeket a tranzakció után legkésőbb a 8. napon állítunk ki. (Minden hó 1-én, 8-án, 16-án és 24-én). Amennyiben ebben az időszakban több parkolásod is volt, azok egy közös gyűjtő számlára kerülnek.