Mobiliti díjak
Utolsó módosítás: 0001.01.01

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

Figyelem: A Mobiliti töltőpontonkénti árazási rendszert alkalmaz!

A teljes hálózaton egységesen magas árak helyett azokon a töltőállomásokon, ahol arra lehetőségünk van, kedvezőbb feltételekkel biztosíthatjuk a töltési szolgáltatást.

 

Az adott töltőre érvényes árat a töltés megkezdése előtt minden esetben szükséges ellenőrizni a Mobiliti appban!

 

2023. január 2-ától érvényes árak:

 

Regisztrált ügyfeleknek szóló díjszabás 2023
 MINDEN TÖLTÉSHEZ ZÖLDÁRAMOT BITOSÍTUNK!    Listár  Csatlakozó típusa

Gyorstöltő (AC)

Legfeljebb 22 kW 170 - 375 Ft/kWh* TYPE2
Gyorstöltő (DC) Legfeljebb 25 kW 305 Ft/kWh  CCS2 és Chademo

Villámtöltő

(AC és DC)

Legalább 40,

legfeljebb 50 kWLegalább 70 kW

 

140 - 240 Ft/perc


 

265 Ft/perc

 CCS2, Chademo

és TYPE2CCS2, Chademo

Ultratöltő (DC) Legalább 100 kW 415 Ft/perc  CCS2
* Lehetséges minimum – maximum árak, melyek töltőpontonként eltérhetnek. A töltések előtt minden esetben informálódjon az adott töltőre érvényes árakról a Mobiliti applikációban!

 

A 2023. április 28-ától a kombinált árazási rendszerbe bevont DC töltők esetén az árak a Mobiliti applikációjában találhatók.

 

Zöldáramú töltés

A Mobiliti az MVM által biztosított, minimális szén-dioxid-kibocsátással járó, zöldáramú töltést kínál teljes töltőhálózatán. Az MVM Partner Zrt. kezdeményezése által közvetlenül a felhasználók számára is elérhetővé vált a tanúsítvánnyal* is rendelkező, 100%-ban megújuló energiaforrásból származó villamos energia felhasználása, amely minden töltéshez biztosított.

* Származási garancia, amely igazolja az áram eredetét.

A zöldáram fogalma sokak számára még ismeretlen. A zöldáram-szolgáltatások lényege, hogy a fogyasztó megújuló, fenntartható energiaforrásokból fedezheti villamosenergia-igényét. A zöldáramot kizárólag pl. nap-, szél- vagy vízenergia-forrásokból nyerik, és az azokból kitermelt nyereség egy részét a megújuló energiaforrások infrastruktúrájának kiépítésébe fektetik. A környezettudatos fogyasztók a növekvő kereslet által elvileg ahhoz is hozzájárulnak, hogy egyre több villamos energiát termeljünk megújuló energiaforrásból. A megújuló energiaforrások kulcsfontosságúak az éghajlatváltozás problémáinak megoldásában, ami jelenleg a legnagyobb stratégiai kihívás az emberiség számára az egészséges élelmiszer, a tiszta ivóvíz mellett. Egyre több üvegházhatású gáz kerül a légkörbe, ami beláthatatlan következményekkel jár. Környezetbarát életmóddal takarékos és egészséges életet élhetünk, amivel környezetünknek is jót teszünk. Ne feledjük, minden egyéni döntés és aprónak tűnő tett is számít, hiszen ezek a lépések közös eredményhez vezethetnek.

A saját jövőnk és a következő nemzedékek szükségleteinek biztosításához, valamint az élhető környezet megőrzéséhez mielőbbi szemléletváltásra van szükség, az eddigi fogyasztási szokások a jövőben nem fenntarthatók.  

A Mobiliti környezettudatos ügyfelei részt vesznek a mindenkit érintő fenntartható fejlődés előmozdításában és a környezeti terhelés csökkentésében.

Köszönjük, hogy hozzájárulnak környezetünk megóvásához!

 

További információ az zöld energia felhasználásról: https://mvmenergiakereskedo.hu/villamosenergia/zold-aram