Mobiliti díjak
Utolsó módosítás: 0001.01.01

FOR ENGLISH CLICK HERE

 

Kedvezményes töltési lehetőséget keres? Tekintse meg „prepaid” ajánlatunkat!

 

2022. május 10-től érvényes áraink:

 

Regisztrált ügyfeleknek szóló díjszabás 2022
 MINDEN TÖLTÉSHEZ ZÖLDÁRAMOT BITOSÍTUNK!    Listár (bruttó)
Gyorstöltő (AC) Legfeljebb 22 kW 135 Ft/kWh
Gyorstöltő (DC) Legfeljebb 22 kW 155 Ft/kWh
Villámtöltő (AC és DC)

Legalább 40, legfeljebb 50 kW


Legalább 70 kW

110 Ft/perc

Ultratöltő (DC) Legalább 100 kW 120 Ft/perc 

 

 

Zöldáramú töltés

A Mobiliti az MVM által biztosított, minimális szén-dioxid-kibocsátással járó, zöldáramú töltést kínál teljes töltőhálózatán. Az MVM Partner Zrt. kezdeményezése által közvetlenül a felhasználók számára is elérhetővé vált a tanúsítvánnyal* is rendelkező, 100%-ban megújuló energiaforrásból származó villamos energia felhasználása, amely minden töltéshez biztosított.

* Származási garancia, amely igazolja az áram eredetét.

A zöldáram fogalma sokak számára még ismeretlen. A zöldáram-szolgáltatások lényege, hogy a fogyasztó megújuló, fenntartható energiaforrásokból fedezheti villamosenergia-igényét. A zöldáramot kizárólag pl. nap-, szél- vagy vízenergia-forrásokból nyerik, és az azokból kitermelt nyereség egy részét a megújuló energiaforrások infrastruktúrájának kiépítésébe fektetik. A környezettudatos fogyasztók a növekvő kereslet által elvileg ahhoz is hozzájárulnak, hogy egyre több villamos energiát termeljünk megújuló energiaforrásból. A megújuló energiaforrások kulcsfontosságúak az éghajlatváltozás problémáinak megoldásában, ami jelenleg a legnagyobb stratégiai kihívás az emberiség számára az egészséges élelmiszer, a tiszta ivóvíz mellett. Egyre több üvegházhatású gáz kerül a légkörbe, ami beláthatatlan következményekkel jár. Környezetbarát életmóddal takarékos és egészséges életet élhetünk, amivel környezetünknek is jót teszünk. Ne feledjük, minden egyéni döntés és aprónak tűnő tett is számít, hiszen ezek a lépések közös eredményhez vezethetnek.

A saját jövőnk és a következő nemzedékek szükségleteinek biztosításához, valamint az élhető környezet megőrzéséhez mielőbbi szemléletváltásra van szükség, az eddigi fogyasztási szokások a jövőben nem fenntarthatók.  

A Mobiliti környezettudatos ügyfelei részt vesznek a mindenkit érintő fenntartható fejlődés előmozdításában és a környezeti terhelés csökkentésében.

Köszönjük, hogy hozzájárulnak környezetünk megóvásához!

 

További információ az zöld energia felhasználásról: https://mvmenergiakereskedo.hu/villamosenergia/zold-aram